Hajhosszabbítás Kingával

+36 20 996-6958 info@kinghair.eu

Minőségi hajhosszabbítás

Minőségi hajhosszabbítás

Kezdetben mindenképpen szükséges, hogy egy személyes konzultáció alkalmával megbeszélni az elképzelést a hajhosszabbításoddal kapcsolatban. Elmondod, hogy mit szeretnél,megnézni, hogy a hajkoronád alapján mennyire valósítható meg, mit kell tenned a tényleges hajhosszabbításig a hajaddal stb.

Jó ha tudod, hogy vállig érő hajból gyakorlatilag bármilyen hosszúságot lehet készíteni, azonban nem feltétlen érdemes egyből fenékig érő hajat felrakatnod, ugyanis minőség ide vagy oda, saját hajadnak rendkívül megterhelő lenne. Fontos továbbá, hogy megelőző ápolást végezz, ugyanis ez segít felkészíteni a hajadat a póttincsek viselésére, illetve letakarítja az esetleges szennyeződéseket, melyek mind befolyásolják a póthaj hordhatóságának időtartamát.

A felhelyezésnél van néhány fontos szabály, amit szem előtt kell tartani. Fontos, hogy a póttincseket semmiképpen nem csavarva helyezzük fel, így ugyanis a saját haj már egészen a tövénél megtekeredik, ami hosszútávon károsítja a hajszálak szerkezetét. További károsodáshoz vezethet az – a sajnos elterjedt módszer – ha a keratint a hajtövekhez közel ragasztják, mivel így a póthaj egésze a hajtövekbe fog kapaszkodni, ami szintén nem biztosít hosszú életet hosszabbított frizurádnak.

A keratin kapcsán azt is fontos megemlíteni, hogy nem szabad túl sokat használni belőle, éppen csak amennyi szükséges az adott tincs megtartásához. Ennek inkább esztétikailag van fontos szerepe, ugyanis borzasztó visszataszító tud lenni, amikor valakinek a hajából innen-onnan állnak ki a keratincsomók.

A hajhosszabbítás után sem feledkezhetsz el néhány alapvető dologról! Mivel a hosszabbított haj is ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint saját, természetes hajad, így különleges ápolást igényel.

Author Info

Kinga

No Comments

Post a Comment