Hajhosszabbítás Kingával

+36 20 996-6958 info@kinghair.eu

Hajhosszabbítás, mint önkifejezés

Hajhosszabbítás, mint önkifejezés

A hajhosszabbítás ugyanis – azon túl, hogy a hajunk a póthaj által hosszabbá valamint dúsabbá válik – tökéletesen alkalmas arra, hogy frizuránkat kicsit a megszokottól eltérővé varázsoljuk. Egy kis izgalom néha itt is belefér!

Mára már általánosan elfogadottá, sőt világszerte népszerűvé vált a póthaj viselete. Az emberek úgy tekintenek rá, mint egy szolgáltatásra, mely révén ritka, gyenge minőségű hajból is órák alatt dús, hosszú és természetes hatású hajkoronát varázsol a megfelelő szaktudással rendelkező szakember. Azonban ez az igazságnak csupán a fele, ugyanis a hajhosszabbítás tökéletesen alkalmas extrémitásunk kifejezésére is. Hagyományos frizurádat egy pillanat alatt izgalmassá tudod tenni 1-2 színesre festett póttinccsel.

Az önkifejezés ezen formájához is meg vannak a tökéletes kellékek, de nagyon fontos, hogy a színes tincsek minőségi alapanyagból, professzionális technikával készüljenek. Ellenkező esetben ugyanis, mint bármilyen hajhosszabbítás esetén, extrémnek szánt kísérletünk könnyen kudarcba fulladhat.

Mivel az extrémebb, kirívóbb frizura alapja továbbra is a hajhosszabbítás, nem szabad megfeledkeznünk az alapvető feltételekről, melyek elengedhetetlenek a sikeres folyamat érdekében. Akármennyire is őrült legyen a frizurád, mégiscsak póthajról beszélünk, ami ugyanolyan törődést és ápolást igényel, mint hétköznapi társai. Ehhez pedig szükség van egy jól képzett, biztos tudású szakemberre. Az eltávolításról nem is beszélve… Egy profi bármikor eltávolíthatja neked a feltett tincseket, sose próbáld meg magadnak eltávolítani őket.

Legyél bármennyire is hóbortos vagy extrém, a hajhosszabbítás révén tökéletesen kifejezheted személyiségedet, de fontos, hogy ilyenkor is fordíts kellő figyelmet a minőségre. Hiszen mégiscsak hajhosszabbításról van szó, aminek megvannak a maga szabályai!

Author Info

Kinga

No Comments

Post a Comment