Hajhosszabbítás Kingával

+36 20 996-6958 info@kinghair.eu

Figyelj a hajadra ősszel is!

Figyelj a hajadra ősszel is!

Sokan azt hiszik, hogy a hajra a legkárosabban a nyári hónapok hatnak. Valóban, az erős UV-sugárzás és a tűző nap szárítja, fakítja, fénytelenné, töredezetté teszi a hajat – ám nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a meleg nyár elmúlásával a hajat károsító hatások nem múlnak el: egyszerűen csak átalakulnak.

 

Ősszel nem a káros sugarak és a tűző nap az elsődleges probléma, hanem az erős szél, az eső, a hideg-meleg levegő folyamatos váltakozása, mikor a fűtött, meleg helyiségekből kilépünk a hidegbe. Ezek azok a tényezők, melyektől meg kell óvni a hajat, és melyek miatt különösen fontos, hogy ebben az évszakban még jobban figyeljünk hajunk karbantartására, főleg, ha póthajat is viselünk. Ősszel és tavasszal gyakran előfordul, hogy a haj elkezd hullani, gyengétlenebbé, erőtlenebbé válik, ezért fontos, hogy mindenképpen használjunk ápoló termékeket annak érdekében, hogy hajunk megőrizze fényét és ragyogását. Figyeljünk rá, hogy soha ne menjünk ki frissen szárított, meleg hajjal a hideg levegőre, valamint kint a hidegben óvjuk a hajat például egy sapkával, így kevésbé érik a károsító hatások.

Sokan, akik póthajat viselnek, hajlamosak elfeledkezni róla, hogy a póttincseket ugyanúgy kell ápolni és védeni, mint a saját hajat, hiszen ugyanolyan környezeti hatásoknak van kitéve. Ha nem akarunk sprőd, gubancos, szálkás póthajat, akkor mindenképpen használjuk a megfelelő ápoló termékeket.

A hajmosást egészítsük ki extra gazdag hajpakolással, ennek köszönhetően átfogó regenerálódást nyújthatunk a hajszálaknak és megvédhetjük szerkezetét. Ha azt szeretnénk, hogy hajunk fényes legyen az őszi esős hónapokban is, akkor a hajápolást egészítsük ki folyékony hajszérummal.

 

Author Info

Kinga

No Comments

Post a Comment